Scéna z filmu Hľadanie stratených svetov (Tajomstvo levočského podzemia)
Scéna z filmu Hľadanie stratených svetov (Tajomstvo levočského podzemia)

Hľadanie stratených svetov (Tajomstvo levočského podzemia)

Réžia
Rok výroby 
2011
Krajina pôvodu
  • Slovensko
Minutáž
27min 
Zvukové stopy 

Neuveriteľný príbeh objavu oltára Narodenia Pána v podzemí levočskej radnice, lebo je naozaj záhadou, kto, kedy a prečo skryl v pivnici jedno z najkrajších sochárskych diel Majstra Pavla z Levoče.


Film je súčasťou cyklu Hľadanie stratených svetov, v ktorom legendárny historik Pavel Dvořák odhaľuje skryté zákutia slovenskej histórie.

Detail filmu

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít