Scéna z filmu Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel
Scéna z filmu Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel
Scéna z filmu Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel
Scéna z filmu Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel
Scéna z filmu Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel

Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel

Kúzlam odzvonilo! Mocný kráľ Harald nenávidí mágiu a urobí všetko pre to, aby navždy zmizla. Gerda a jej malí pomocníci ale vedia, že bez rozprávok a kúziel by bola na svete poriadna nuda. Veria tiež, že ozajstné priateľstvo je to najsilnejšie kúzlo zo všetkých.

V ďalšom pokračovaní populárnej animovanej série sa stretne svet kúziel a kúzelníkov s kráľom Haraldom, ktorý sa rozhodne zbaviť svet všetkej mágie. Dokáže mu v tom niekto zabrániť ? Našťastie je tu odvážna Gerda a po jej boku prekvapivo aj Snehová kráľovná, s ktorou Gerda doteraz nemala najlepšie skúsenosti.

Mocný kráľ Harald stratil takmer celú rodinu kvôli kúzlam Snehovej kráľovnej, a tak začne hľadať cestu, ako by mohol zničiť mágiu na celom svete. Pomocou úskoku sa mu podarí uväzniť všetkých kúzelníkov v krajine zrkadiel. Jediným, kto ho môže zastaviť, oslobodiť zajatcov a udržať rozprávkové kúzla v našom svete, je Gerda. Jej najväčšou silou totiž nie je mágia, ale viera v silu priateľstva.

Vo svojom novom dobrodružstve sa Gerda bude opäť môcť spoľahnúť na pomoc trollov a ich kráľa Arroga a tiež aj na pomoc statočného chlapca Rollana. Podporí ju aj partia pirátov, v ktorej nemôže chýbať jej kamarátka Alfida. A nečakanú pomoc nájde aj na strane svojho protivníka. Haraldov syn, princ Anders, totiž skrýva tajomstvo, ktorým svojho otecka určite nepoteší.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2018
Krajina pôvodu
  • Rusko
Minutáž
84min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít