Scéna z filmu Letný hokej
Scéna z filmu Letný hokej
Scéna z filmu Letný hokej
Scéna z filmu Letný hokej
Scéna z filmu Letný hokej
Scéna z filmu Letný hokej
Scéna z filmu Letný hokej
Scéna z filmu Letný hokej

Letný hokej

Dve mužstvá, dve kultúry, jedno spoločné sústredenie. Filmová prechádzka po tenkom ľade, plná jemného, oslobodzujúceho humoru. V auguste 2017 sa mladí hokejisti z východočeského Náchoda vypravili do Maroka, kde ich čakalo najzaujímavejšie športové sústredenie ich dovtedajšej kariéry. Neprišli tam iba hrať hokej, ale aj zoznámiť sa s miestnymi a ich spôsobom života. O niekoľko mesiacov neskôr zamierili zasa hokejisti z marockého mesta Salé do Česka, aby tu v obrátenej podobe prežili to isté.

V auguste 2017 sa mladí hokejisti z východočeského Náchoda vypravili do Maroka, kde ich čakalo najzaujímavejšie športové sústredenie ich dovtedajšej kariéry. Neprišli tam iba hrať hokej, ale aj zoznámiť sa s miestnymi a ich spôsobom života. O niekoľko mesiacov neskôr zamierili zasa hokejisti z marockého mesta Salé do Česka, aby tu v obrátenej podobe prežili to isté. Dve mužstvá, dve kultúry, jedno spoločné sústredenie. Filmová prechádzka po tenkom ľade, plná jemného, oslobodzujúceho humoru.

Réžia
Rok výroby
2019
Krajina pôvodu
  • Česko
Minutáž
72min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít