Scéna z filmu Offline
Scéna z filmu Offline
Scéna z filmu Offline
Scéna z filmu Offline
Scéna z filmu Offline

Offline

Dokážeš si predstaviť, že by si vydržal týždeň offline – bez internetu? Filmová štvorica teenagerov to skúsila. Obohatilo ich to? Ako trávili svoj voľný čas? Zistili, že sú na internete závislí alebo sa bez neho hravo zaobišli? Okúsili slobodu, osamelosť alebo oboje? Sleduj autentický dokument o sedemdňovom experimente, ktorý si môžeš jednoducho vyskúšať na vlastnej koži.

Tento film je dostupný zdarma po registrácii.

Štyria mladí ľudia, bežný život, škola, práca a … týždeň života úplne bez internetu.

Ako vyzerá život dnešných tínedžerov, keď sa ocitnú offline? Dokážu vydržať týždeň bez siete? Čo všetko pre nich život online znamená? Sú na ňom závislí alebo nie? Čo im taký život prináša a čo im berie? Vedia to? A sú schopní riadiť svoje životy sami alebo im prevažnú väčšinu činností určuje bzučanie mobilov?

Zamyslenie sa nad tým, ako fungovať v online dobe a pri tom zostať slobodný.

Réžia
Rok výroby
2019
Krajina pôvodu
  • Česko
Minutáž
30min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít