Scéna z filmu Vianoce a spol.
Scéna z filmu Vianoce a spol.
Scéna z filmu Vianoce a spol.
Scéna z filmu Vianoce a spol.
Scéna z filmu Vianoce a spol.

Vianoce a spol.

Štedrý deň je za dverami a všetci si užívajú posledné dni čakania... Všetci, až na Santu! K bežným predvianočným nervom sa mu totiž pridal jeden drobný problém: 92 000 Santových pomocníkov z ničoho nič ochorelo a chystanie darčekov rýchlo nabralo sklz. Nasťastie je Santa ochotný zachrániť česť svojho povolania za skutočne akúkoľvek cenu.

Štedrý večer je za rohom no nič nejde podľa plánu. 92 000 škriatkov v Santovej dielni na darčeky z ničoho nič ochorie a všetci padajú na zem ako podťatí! To je pre Santu veľká rana. Kto pre deti z celého sveta pripraví darčeky pod stromček? Nemá inú možnosť, len sa so svojimi sobmi a saňami vypraviť na Zem, aby zohnal účinný liek, ktorým svojich pomocníkov vylieči. Po dobrodružnom lete v búrke pristane so svojím záprahom v Paríži, sánky zaparkuje neďaleko slávneho kabaretu Moulin Rouge a potom konečne dôstojne vstúpi do lekárne so žiadosťou o potrebné lieky medzi nič netušiacich ľudí… A práve v tejto chvíli zistí, že jeho výprava nebude až taká jednoduchá. Pomerne rýchlo a nedobrovoľne sa vďaka neočakávaným nedorozumeniam presunie na policajnú stanicu a potom dokonca aj do cely predbežného zadržania. Našťastie si v tejto zložitej situácii dokáže nájsť nových spojencov, s ktorých pomocou sa mu snáď podarí kúzlo Vianoc zachrániť.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2017
Krajina pôvodu
  • Francúzsko
Minutáž
96min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít