Scéna z filmu Backstage
Scéna z filmu Backstage

Backstage

Mary a Buddy spoločne so svojou tanečnou skupinou West Coast Crew snívajú o lepšej budúcnosti a bohatstve. Pri tanečnom súboji si ich všimne uznávaný producent a pozve ich na kasting do tanečnej súťaže, ktorá by im mohla otvoriť dvere do sveta šoubiznisu. V túžbe splniť si svoj sen o úspechu a bohatstve však čelia tvrdým skúškam a tie preveria ich charaktery i vzájomné vzťahy. Najhúževnatejší je Buddy, ktorý je pre výhru schopný obetovať takmer všetko, aj lásku. Sklamaná Mary hľadá útechu a pochopenie u citlivého Huga.

Strhujúci tanečný film pre mladých a o mladých – o ich snoch, ambíciách a dôležitosti rodiny a priateľstva. Spoluprácu na ňom prijal aj úspešný český spevák a ex-finalista Česko Slovenskej SuperStar, Ben Cristovao, ktorý okrem stvárnenia postavy porotcu, pre tento film spoločne s Máriou Čírovou naspievali titulnú pesničku.

„Ži svoj život!“ Týmto heslom sa riadi mladý zaľúbený pár spod Tatier. Mary a Buddy spoločne so svojou tanečnou skupinou West Coast Crew snívajú o lepšej budúcnosti a bohatstve. Pri tanečnom súboji si ich všimne uznávaný producent a pozve ich na kasting do tanečnej súťaže, ktorá by im mohla otvoriť dvere do sveta šoubiznisu. V túžbe splniť si svoj sen o úspechu a bohatstve však čelia tvrdým skúškam a tie preveria ich charaktery i vzájomné vzťahy. Najhúževnatejší je Buddy, ktorý je pre výhru schopný obetovať takmer všetko, aj lásku. Sklamaná Mary hľadá útechu a pochopenie u citlivého Huga.

Réžia
Rok výroby
2018
Krajina pôvodu
  • Slovensko
  • Česko
Minutáž
90min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít