Scéna z filmu Princova cesta
Scéna z filmu Princova cesta
Scéna z filmu Princova cesta
Scéna z filmu Princova cesta
Scéna z filmu Princova cesta

Princova cesta

Hĺbavý animovaný príbeh o netradičnom priateľstve. Tom je mladík, ktorého veľa vecí neteší. Počas jednej zo svojich prechádzok po pobreží nájde zraneného starčeka... Čoskoro sa však ukáže, že starček je v skutočnosti princ z iného kontinentu, a že nie každý má z jeho nájdenia radosť. Dvojica priateľov, ktorých dala dohromady zvláštna náhoda, sa vydáva na cestu plnú magických miest a nečakaných udalostí.

Keď pri jednej zo svojich prechádzok po pobreží objaví mladý opičiak Tom bezvládneho a zraneného starca, netuší, aké veľké tajomstvo pred ním leží. Prešedivelý muž je princom, ktorý pochádza z neznámeho kontinentu. Medzi ním a mladíkom sa začne odvíjať prekvapivé priateľstvo. V Tomovom svete, z ktorého sa vytratila radosť, nadšenie i zmysel pre dobrodružstvo, pôsobí pochabý starý princ ako zjavenie, ktoré ale nie všetci vítajú s nadšením. Dvoch priateľov čaká magická cesta za poznaním, ktorá vedie cez podivuhodné veľkomesto až do neprebádaných hlbín lesa. Film Jean-Françoisa Laguioniea a Xaviera Picarda je očarujúcou poklonou imaginácii a ódou na priateľstvo nespútané konvenciami.

V spolupráci s

  • filmtopia

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2019
Krajina pôvodu
  • Francúzsko
  • Luxembursko
Minutáž
77min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít