Scéna z filmu Vojnový zápisník

Vojnový zápisník

Film uvádzame v pôvodnom znení s anglickými titulkami. Oceňovaný dokumentárny film mladého ukrajinského režiséra Romana Ljubija zobrazuje každodennú situáciu na východnej Ukrajine od roku 2014.

Film uvádzame v pôvodnom znení s anglickými titulkami.

Strihový dokument Vojnový zápisník je mozaikou videozáznamov nakrútených ukrajinskými vojakmi. Tí od roku 2014 na svoje mobilné telefóny a GoPro kamery zaznamenávali každodenné udalosti počas bojov na východe Ukrajiny. Film zachytáva zvláštny svet paradoxov, drobných radostí, zvláštneho humoru a utrpenia. Vojnový zápisník je ojedinelým svedectvom o svete nádeje a číhajúcej smrti nakrútený ľuďmi, ktorí sa ocitli priamo v prvej bojovej línii.

Réžia
Rok výroby
2020
Krajina pôvodu
  • Ukrajina
Minutáž
68min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít