Scéna z filmu 100% Vlk
Scéna z filmu 100% Vlk
Scéna z filmu 100% Vlk
Scéna z filmu 100% Vlk
Scéna z filmu 100% Vlk

100% Vlk

Mladý vlkodlak, ktorý by sa raz mal stať obávanou príšerou a vodcom vlčej svorky, sa premení na roztomilého hebkého pudlíka.

Štrnásťročný Freddy vyzerá ako obyčajný chlapec, ale nie je obyčajný a nie je ani úplne človek. Patrí do starého rodu vlkolakov a teší sa na svoju prvú premenu na vlka. Je trošku bláznivý, ale keď sa stane skutočným vlkolakom, bude z neho vážený člen svorky a raz aj veľmi obávané monštrum. Podobne ako jeho otec a jeho dedo i pradedo. V tú veľkú slávnostnú noc prvej premeny sa ale niečo zvrtne a Freddy sa zmení na nie príliš dravého ani príliš hrozivého, zato strašne rozkošného... pudla.

Toto je stopercentné sklamanie pre všetkých. Roztomilý pudlík nemá medzi vlkmi čo hľadať, Freddy je doslova a do písmena vykopnutý na ulicu. Zatiaľ. Kúzelná noc a spln však stále trvá a Freddy musí do rána dokázať, že je skutočný stopercentný vlkodlak. So srdcom vlka a s roztomilou ružovou hrivou sa pudel Freddy vydáva do ulíc za dobrodružstvom a hromadou zábavy. Stretne zopár psích kamošov, šialeného zmrzlinára, spozná psie vezenie a odhalí jedno dávne tajomstvo. Všetci ostatní po odhalení zistia, že stopercentný vlkodlak môže byť drsný ako vlk a súčasne hebký ako pudel.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2020
Krajina pôvodu
  • Austrália
Minutáž
92min 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít