Scéna z filmu Dračia princezná
Scéna z filmu Dračia princezná
Scéna z filmu Dračia princezná
Scéna z filmu Dračia princezná
Scéna z filmu Dračia princezná

Dračia princezná

Sú Vianoce a do mestečka zablúdi malý vystrašený dráčik z bájnej zeme drakov a prevráti tohtoročné sviatky pokoja a mieru hore nohami.

Sú Vianoce, všade znejú koledy a v meste sa objavil drak. Vlastne skôr malý vystrašený dráčik, ktorý sem zablúdil z bájnej zeme drakov. Spriatelí sa s ním deväťročná Sára, do partie si priberú rovnako starého Mortimera a všetci spoločne obrátia tohtoročné sviatky pokoja a mieru hore nohami.

Na ich dobrodružstvo bude malé mestečko spomínať ešte roky. A aby aj nie! Drak je síce výnimočný kamarát ale do nášho sveta sa moc nehodí. Je to stále ešte nemotorné mláďatko, vzbudzuje pozornosť a niekedy pľuje oheň v tej najmenej vhodnej chvíli. Na celú podarenú trojku sa čoskoro začnú upierať pohľady rodičov, polície aj televíznych štábov. Nezostáva im nič iné iba utiecť a pomôcť dráčikovi vrátiť sa do jeho dračej zeme v skalách. Drak sa ale musí pokúsiť vzlietnuť a všetko smeruje k skutočne ohnivému finále.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2020
Krajina pôvodu
  • Nórsko
Minutáž
78min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít