Scéna z filmu Myši patria do neba
Scéna z filmu Myši patria do neba
Scéna z filmu Myši patria do neba
Scéna z filmu Myši patria do neba
Scéna z filmu Myši patria do neba

Myši patria do neba

Myška Šupito rada všetkých presviedča o tom, že je najodvážnejšou myšou na celom svete a že sa vôbec ničoho nebojí. Ale opak je pravdou, v skutočnosti sa pokaká zo všetkého, čo sa okolo nej šuchne. Jej vytúženým prianím je byť rovnako statočná ako jej ocko. Ten sa dokázal s nasadením vlastného života postaviť desivému lišiakovi, postrachu celého lesa. Šupito chce všetkým dokázať, že odvaha je dedičná. Snaží sa zopakovať jeho legendárne kúsky a vytrhnúť zopár chlpov z líščieho kožuchu. Všetko sa nakoniec zomelie trochu inak, než si malá myška predstavovala. Lišiak sa nečakane prebudí a naháňačka končí nešťastne pre oboch. Šupito aj lišiak Bielobruško sa dostanú do zvieracieho neba, kde musia obaja spoločne prekonať rôzne nástrahy, splniť úlohy a prekonať prekážky. Vznikne medzi nimi podivuhodné priateľstvo a na konci ich putovania na nich čaká veľké prekvapenie.

Príbeh dvoch outsiderov, ktorí spoja svoje úplne odlišné osobnosti a spôsoby rozmýšľania a vďaka tomu sa im podarí prekonať obrovské prekážky. Po nešťastnej nehode sa dvaja smrteľní nepriatelia – malá Myš a Líška – stretnú vo zvieracom nebi. Prídu o svoje prirodzené inštinkty a stanú sa najlepšími priateľmi. Želajú si zostať po návrate na zem spolu a ich prianie sa splní, ale znova sa narodia každý v koži toho druhého. Vďaka sile priateľstva prekonajú aj to, čo sa zdá nemožné. Film o nádeji, hľadaní lásky a odvahy, o prekonávaní predsudkov a starých bolestí.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2021
Krajina pôvodu
  • Česko
  • Francúzsko
  • Poľsko
  • Slovensko
Minutáž
87min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít