Scéna z filmu Zuza v záhradách
Scéna z filmu Zuza v záhradách
Scéna z filmu Zuza v záhradách
Scéna z filmu Zuza v záhradách
Scéna z filmu Zuza v záhradách
Scéna z filmu Zuza v záhradách

Zuza v záhradách

Zuza je malé dievča, ktoré chodí s mamou a otcom do záhradkárskej kolónie za mestom. Jedného dňa stretne čierneho psa a objaví tajomnú záhradu.

Zuza má záhradu. Ale nie pri dome, tá záhrada je v záhradnej kolónii za mestom. Kolónia znamená veľa malých záhrad, vpravo, vľavo a medzi nimi uličky. Z výšky kolónia vyzerá ako záhradné piškvorky. A Zuza je malé blonďavé dievčatko, ktoré do záhrady jazdí na bicykli so svojou mamou a otcom. Jedného dňa, keď sa Zuza vydá s otcom na prechádzku po kolónii, objavia na jej konci divokú tajomnú záhradu. Býva tam čierny pes a možno aj strašná Stará Bela. Ktovie. Zuza sa jej pre istotu bojí. Ale čo máte robiť, keď máte z niekoho strach, no nájdete na ceste jeho kľúč? Film Zuza v záhradách je poetickým rozprávaním o prekonávaní strachu a predsudkov a pôvabe odlišností.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2022
Krajina pôvodu
  • Česko
  • Slovensko
Minutáž
14min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít