Scéna z filmu Asterix a tajomstvo čarovného nápoja
Scéna z filmu Asterix a tajomstvo čarovného nápoja
Scéna z filmu Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

Asterix s Obelixom sa vydávajú na dobrodružnú výpravu za hľadaním nástupcu ich dedinského druida Panoramixa - nositeľom tajomstva čarovného nápoja Galov.

Príbeh z prostredia svojráznej Galskej dediny sa točí okolo ich čarovného nápoja. Ten účinkuje tak, že kto ho vypije tak sa stane nadpozemsky silný. A vďaka tejto sile, odoláva dedina neustálym útokom Rimanov. Starý a popletený druid Panoramix, ktorý ako jediný vie tento nápoj pripraviť, však jedného dňa spadne pri zbere imela zo stromu. Pri páde si nielenže zlomí nohu, ale si aj uvedomí, že ak sa s ním niečo stane, tak budúcnosť Galov je ohrozená. Preto sa rozhodne odovzdať tajomstvo čarovného nápoja niekomu mladšiemu. Pri hľadaní toho správneho druida si vezme na pomoc dvoch „osvedčených “hrdinov z dediny – Asterixa a Obelixa.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2018
Krajina pôvodu
  • Francúzsko
Minutáž
81min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít