Scéna z filmu Asterix: Sídlo Bohov
Scéna z filmu Asterix: Sídlo Bohov
Scéna z filmu Asterix: Sídlo Bohov

Asterix: Sídlo Bohov

Asterix s Obelixom musia ubrániť svoju galskú dedinu pred Caesarom a jeho ľstivým plánom výstavby turistickej destinácie pre bohatých Rimanov.

Július Caesar je bezpochyby vynikajúci stratég a vojvodca, ktorý doteraz nenašiel premožiteľa. Len hŕstka nepoddajných Galov sa naďalej vysmieva priamo do zobáka slávneho rímskeho orla a odoláva jeho vojenským výpadom. Teraz má Caesar geniálny ľstivý plán, ako sa drzých Galov zbaviť raz a navždy: zviesť prostoduchých dedinčanov kúzlom civilizácie v podobe monumentálnych rímskych stavieb - mramorákov (predchodcu dnešných panelákov ) s honosným názvom - Sídlisko Bohov. Lenže Asterix a Obelix svoju malú dedinu, ukrytú v hlbokom lese nadovšetko milujú. Predsa nedopustia, aby sa z ich milovaného domova stal iba turistický skanzen. Musia nabrúsiť všetok svoj dôvtip a pokúsiť sa Caesara i v tejto podlej bitke poraziť...

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2014
Krajina pôvodu
  • Francúzsko
Minutáž
82min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít