Scéna z filmu Chrobáčikovia 2: Ďaleko od domova
Scéna z filmu Chrobáčikovia 2: Ďaleko od domova
Scéna z filmu Chrobáčikovia 2: Ďaleko od domova

Chrobáčikovia 2: Ďaleko od domova

Malá lienka sa náhodou ocitne v balíku, ktorý je odoslaný do Karibiku! Ocitne sa v novom, krásnom prostredí, ktoré však skrýva mnoho nástrah.

Hmyzie rodinky si usilovne robia zásoby do komory a dopredu sa pripravujú na dlhú zimu. Musia byť dobre pripravené, pretože potrebujú prežiť toto dlhé obdobie v teple a s plnými bruškami. Počas tejto „zásobovacej“ akcie - sa stane veľká nehoda. Jedna malá lienka nedopatrením spadne do krabice. A tá je odoslaná na ďalekú cestu, ktorej cieľom je krásny ostrov Karibik. Chrobáčikovia nelenia a rozhodnú sa lienku zachrániť. Vytvorí sa záchranná čata z lienky, čierneho mravca a pavúka a záchranárske družstvo je pripravené doniesť lienku späť. Nový svet, nové stretnutia a nové dobrodružstvá môžu začať! Len aby prišli včas...

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2018
Krajina pôvodu
  • Francúzsko
Minutáž
92min 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít