Scéna z filmu Esá z pralesa
Scéna z filmu Esá z pralesa
Scéna z filmu Esá z pralesa
Scéna z filmu Esá z pralesa
Scéna z filmu Esá z pralesa

Esá z pralesa

Tučniak Maurice so svojimi zvieracími priateľmi tvorí partiu známu ako Esa z pralesa, ktorá sa snaží udržiavať v džungli poriadok a spravodlivosť.

Maurice vyzerá síce ako obyčajný tučniak, ale vo vnútri jeho hrude bije statočné srdce tigra. Veď bol vychovaný hrdou a silnou tigricou Natachou. Mauriceovým snom je stať sa najlepším bojovníkom kung-fu na svete. To však nebude vôbec ľahká úloha, pretože vyniká skôr neohrabanosťou a nemotornosťou, no nedá sa mu odoprieť obrovská odhodlanosť. So svojimi zvieracími priateľmi tvorí partiu známu ako Esá z pralesa, ktorá sa snaží udržiavať v džungli poriadok a spravodlivosť. Presne tak, ako to kedysi robila jeho matka tigrica. Na vedúce miesto v pralese si brúsi zuby zákerný pán paviánov, koala Igor, ktorý nadovšetko miluje chaos a so svojou armádou hlúpych opíc chce raz a navždy zničiť celú džungľu. Esá z pralesa sa neohrozene a nebojácne postavia tomuto zloduchovi na odpor, začína sa boj o prales.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2017
Krajina pôvodu
  • Francúzsko
Minutáž
93min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít