Scéna z filmu Mallory
Scéna z filmu Mallory
Scéna z filmu Mallory

Mallory

Po unikátnych časozberných dokumentoch Marcela, René a Katka prichádza dokumentaristka Helena Třeštíková s novým filmom, v ktorom 13 rokov sleduje hlavnú hrdinku Mallory, ktorá sa po ťažkých životných peripetiách odhodlane snaží vrátiť do bežného života...

Po unikátnych časozberných dokumentoch Marcela, René a Katka prichádza dokumentaristka Helena Třeštíková s novým filmom, v ktorom 13 rokov sleduje hlavnú hrdinku Mallory, ktorá sa po ťažkých životných peripetiách odhodlane snaží vrátiť do bežného života. S Mallory sa život nemaznal, ona sa však po pôrode syna dokázala vymaniť z drogovej závislosti a zvládla i obdobie, kedy sa ocitla s dieťaťom na ulici a žila ako bezdomovec. Mallory dnes na strednej odbornej škole študuje odbor Sociálna činnosť a svoje uplatnenie nakoniec našla v pomoci tým, ktorých životy pozná najlepšie – ľuďom na okraji spoločnosti. Film Mallory je tak okrem iného filmom o nádeji, že každý má šancu zmeniť svoj život.


Rozhovor s režisérkou

Réžia
Rok výroby
2015
Krajina pôvodu
  • Česko
Minutáž
97min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít