Websterovci: Športový deň

Sledovať závod v telke dokáže každý. Šport ale musíte zažiť na vlastnej koži! Kto sa pripojí k tímu dedka Rafaela v súťaži v preťahovaní vláknom?

Dedo sa pripravuje na miestnu súťaž v preťahovaní vláknom, a keďže ocko a Hugo sú zaneprázdnení sledovaním majstrovstiev v rýchlospúšťaní, musia ísť rodinu reprezentovať ženy Websterové. Najskôr však pod vedením deda svedomite trénujú a posilujú. Na parapete, kde sa súťaž koná, však nájdu len spiaceho reportéra. Vzápätí sa tu však objaví tím silákov Longfusovcov - aj s Lilinou najlepšou kamarátkou Emou. Websterovci sú najskôr súperom zaskočení, no nevzdávajú sa. Dedo, Lili, mama aj babka bojujú statočne, čo reportér s údivom komentuje:" Tri krehké pavúčice a pavúk dôchodca porážajú horu longfusovských svalov!" Vysielanie z regiónov vidia doma na obrazovke aj ocko s Hugom a rýchlo sa vyberú podporiť svoju rodinu. Dokážu krehké ženy Websterové pod vedením deda zvíťaziť nad presilou Longfusovcov? Alebo to dopadne celkom inak?

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2019
Krajina pôvodu
  • Slovensko
Minutáž
12min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít