Websterovci: Naozajstný kvet

Mama Websterová má okrúhle narodeniny. Každý jej chce dať darček, ktorý by jej urobil radosť. Keby tak pre ňu mali naozajstnú kvetinu!

Mamička Websterová bude mať okrúhle narodeniny a všetci rozmýšľajú, čím ju prekvapiť. "Je len jeden skutočne pravý dar, ktorý si naša Alma zaslúži - naozajstný kvet!" vyhlási dedo. Lili s Hugom objavia skrytý ockov darček - akúsi zvláštnu loptu, ktorá sa im vzápätí kamsi zakotúľa. Lili prehovorí brata, aby šli von a priniesli mamičke k sviatku naozajstný kvet. Tam však fúka silný vietor a Lili s Hugom majú čo robiť, aby naozajstný kvet odtrhli a dopravili domov. Rodina oslavuje Almine narodeniny a otecko jej slávnostne podáva svoj darček - na mamičkino prekvapenie je v ňom len zvädnutý poobtŕhaný kvietok. Aj ocko je prekvapený, jeho darčekom malo byť predsa semienko!

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2019
Krajina pôvodu
  • Slovensko
Minutáž
12min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít