Websterovci: Veľké upratovanie

Hugo sa musí učiť o "Veľkom upratovaní", najväčšej tragédií v dejinách pavúkov. Veľmi sa mu nedarí, a tak ho dedko zoberie na cestu za históriou, až k vysávaču.

Hugo sa má do školy učiť o "Veľkom upratovaní", najväčšej tragédii v pavúčích dejinách. Nejde mu to, a tak ho dedo zoberie na cestu za históriou, k vysávaču odloženému v rohu pivnice, ktorý bol príčinou celej katastrofy. K vysávaču smeruje aj Lili s babkou, ktorá si tiež zaspomína na dramatické udalosti z minulosti. Lili nešťastnou náhodou zapne vysávač a dedo s babkou zmiznú v jeho útrobách. Hugo a Lili sa ich vyberú hľadať a na vlastnej koži spoznávajú historické miesta a udalosti.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2019
Krajina pôvodu
  • Slovensko
Minutáž
12min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít