Scéna z filmu Popolvár najväčší na svete
Scéna z filmu Popolvár najväčší na svete
Scéna z filmu Popolvár najväčší na svete
Scéna z filmu Popolvár najväčší na svete

Popolvár najväčší na svete

Rozprávka o rytierskej cti, potrestanom zle a láske rozpovie príbeh troch kráľovských bratov, ktorí majú dokázať svoje schopnosti v boji s kráľom podsvetia Zemetrasom Veličizným a vyslobodiť z jeho zajatia princeznú Láskykvet.

Rozprávka o rytierskej cti, potrestanom zle a láske nakrútená na motívy slovenskej ľudovej rozprávky.

Princezná Láskykvet miluje drahé kamene a napriek otcovmu zákazu tajne navštevuje nebezpečnú Kamennú dolinu. Netuší, že je v nej uväznený hrôzostrašný Zemetras Veličizný, ktorý sa kedysi pokúsil zmocniť jej matky. Kráľ by najradšej tvrdohlavú princeznú vydal, a preto ju ponúkne jednému z troch synov svojho priateľa zo susedného kráľovstva - kráľa Levoslava. Najmladším z nich je Radko, ktorého prezývajú Popolvár, pretože stále vysedáva na peci. Čo sa v ňom však skutočne skrýva, netuší ani jeho vlastný otec.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
1982
Krajina pôvodu
  • Slovensko
  • Nemecko
Minutáž
85min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít