Adam Sedlák

Adam Sedlák (Česko)

Vyštudoval Filmovú akadémiu Miroslava Ondříčka v Písku. Natočil niekoľko krátkometrážnych filmov, absolventský snímok L. H. bol nominovaný na Cenu Magnesia za najlepší študentský film. V roku 2015 zístal od Filmovej nadácie prvé miesto za najlepší nerealizovaný scenár roka k filmu Domestik. Za mini-sériu Semester bol nominovaný na Cenu českej filmovej kritiky v kategóriách Objav roka a Mimo kino.


Foto: Jan Hromádko

Filmografia

  • Domestik
    2018
  • L. H.
    2013
  • Tereza Dratvová, nar. 1989
    2012
  • Mgr. Radovan Kaluža
    2011

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít