Fotografia nie je k dispozícii.

Martin Páv (Česko)

Absolvent katedry réžie na FAMU Martin Páv sa venuje predovšetkým hranému filmu. Ešte pred začiatkom štúdia nakrútil s minimálnymi prostriedkami celovečernú snímku Jdi dál (2012), ktorá sa odohráva čiastočne v Indii. Na FAMU potom vznikli jeho študentské hrané krátkometrážne filmy ako Hamburgery (2012), Čtvrté jaro (2013) či stredometrážna dráma Velká výprava (2015). Hlavné témy, ktoré ho zaujímajú sú komplikovaný vzťah človeka a prírody, odlišnosti rôznych kultúr a ich vzájomné ovplyvňovanie. Kibera: Příběh slumu (2018) je jeho celovečerný dokumentárny debut, ktorý mal premiéru v rámci súťažnej sekcie Česká radost na MFDF v Jihlave.

Filmografia

  • Vlci na hranicích
    2020
  • Kibera: Příběh slumu
    2018
  • Velká výprava
    2015
  • Čtvrté jaro
    2013
  • Jdi dál
    2012
  • Hamburgery
    2012

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít