Fotografia nie je k dispozícii.

Corina Schwingruber Ilić (Švajčiarsko)

Corina Schwingruber Ilić sa narodila vo Švajčiarsku v roku 1981. Žije a pracuje striedavo vo švajčiarskom Luzerne a srbskom Belehrade. V rokoch 2004 - 2006 študovala na Vysokej škole výtvarných umení v Bazileji a Vysokej škole výtvarných umení v Belehrade, v rokoch 2006 - 09 na Univerzite umenia a dizajnu v Luzerne, na katedre videa. Od roku 2010 pracuje ako režisérka a strihačka. V roku 2013 sa stala členkou Švajčiarskej filmovej akadémie a členkou správnej rady Film Zentralschweiz. V roku 2017 sa podieľala na založení PRO SHORT (Združenie krátkych filmov Švajčiarsko).

Filmografia

  • All Inclusive
    2018
  • In the Woods
    2017
  • Just Another Day in Egypt
    2015
  • Down on the Corner
    2013
  • Tons of Passion
    2011

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít