Fotografia nie je k dispozícii.

Jan Speckenbach (Nemecko)

Jan Speckenbach vyštudoval réžiu na Nemeckej filmovej a televíznej akadémii v Berlíne (DFFB). Jeho krátky film Včera v raji bol uvedený v Cannes 2008 v študentskej sekcii. Ďalší film Škovránkovia bol tiež uvedený v Cannes a následne získal nomináciu na Oscara za najlepší študentský film. Jeho absolventský celovečerný film Nezvestní bol uvedený na Berlinale 2012 a nominovaný na Európsky objav na Európskych filmových cenách 2012 a na Nemecké filmové ceny Lola. Jeho druhý celovečerný film Sloboda mal premiéru na Medzinárodom filmovom festivale v Locarne.

Filmografia

  • A.N.N.A. (krátky)
    2019
  • Sloboda
    2017
  • Nezvestní
    2012
  • Škovránkovia
    2009
  • Včera v raji / Gestern in Eden
    2008

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít