Fotografia nie je k dispozícii.

Martin Máj (Česko)

Martin Máj je absolvent animácie na pražskej FAMU. Jeho filmy sú oceňované predovšetkým pre špecifický druh humoru a sú často uvádzané na festivaloch. Jeho film Cizinec získal hlavnú cenu v súťaži študentských filmov na libereckom festivale Anifilm. Venuje sa najmä vodenej bábke a bábkovému hranému filmu, ktorý trochu vybočuje z tradičnej českej bábkovej animácie a inšpiráciu hľadá v divadle. V tvorivom due so scénografom Karolom Czechom vytvoril v Čechách ojedinelú kombináciu muppe­tovskej bábky a animatroniky vo filmu Pán Jazvec.

Filmografia

  • Outdated
    2015
  • Cizinec
    2013
  • Judy a Punch
    2012
  • Pan Jazvec
    2011

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít