Fotografia nie je k dispozícii.

Martin Snopek (Slovensko)

Martin Snopek je režisér a animátor, absolvent animovanej tvorby na Filmovej a televíznej fakulte VŠMU v Bratislave, kde dokončil aj doktorandské štúdium. Za svoj absolventský film Každodenná paša získal okrem iných cenu za najlepší študentský film na medzinárodnom festivale animovaného filmu Animafest Zagreb. Za svoje krátkometrážne filmy Pik a Nik, Posledný autobus a Monštrum získal množstvo cien na medzinárodných filmových festivaloch. Je držiteľom národnej ceny IGRIC 2019 v kategórii animovaný film za snímku Monštrum. Popri režírovaní pôsobí aj ako grafik a pedagóg.

Filmografia

  • Monštrum
    2018
  • Posledný autobus
    2011
  • Pik a Nik
    2006
  • Každodenná paša
    2000
  • Havran a líška
    1998

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít