Fotografia nie je k dispozícii.

Marek Urban (Slovensko)

Marek Urban je slovenský producent a dokumentarista. Absolvent dokumentárnej tvorby na VŠMU. Spolu s Ivanom Ostrochovským založil v roku 2004 produkčnú spoločnosť sentimentalfilm ako platformu pre mladých autorov i vlastných projektov. Jedným z ich prvých produkčných spoluprác bolo Nesvadbovo (r.: Erika Hníková) a Ilja (r.: Ivan Ostrochovský) - obidva ocenené doma i v zahraničí. Je koproducentom aj ďalších úspešných celovečerných filmov ako Koza, Rukojemník, Muzika, Out či Milosť. Momentálne vedie produkčnú spoločnosť FULLHOUSE Production Group a venuje sa prevažne reklame.

Filmografia

  • Voda je život
    2013
  • Film ako dokument
    2013
  • Čarovný svet animovaného filmu (seriál)
    2011
  • Fotografi (TV cyklus)
    2011

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít