Kaspar Jancis (Estónsko)

Kaspar Jancis (*1975 v Talline) je estónsky režisér animovaných filmov, hudobník a skladateľ.

photo: Leino Rei

Filmografia

  • Cosmonaut
    2019
  • Captain Morten and the spider queen
    2018
  • Piano
    2015
  • Villa Antropoff (co-director Vladimir Leschiov)
    2012
  • Krokodill
    2009
  • Marathon
    2006
  • Frank & Wendy
    2004
  • Weitzenberg Street
    2002
  • Romance
    1999

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít