Fotografia nie je k dispozícii.

Boris Miljković (Srbsko)

Boris Miljković je režisér, kreatívny riaditeľ v oblasti reklamy a spisovateľ. Po štúdiu filmovej a televíznej réžie v Belehrade sa v osemdesiatych rokoch podieľal na niekoľko televíznych projektoch. Zaoberal sa aj reklamou, nakrúcaním videoklipov. Jeho videoinštalácie sa dostali na výstavu až do Múzea moderného umenia v New Yorku. Je známy pre film Návrat domov - Marina Abramović a jej deti (2020), ktorý nakrútil o srbskej performerky.

Filmografia

  • Návrat domov - Marina Abramović a jej deti
    2020
  • Šumanović - Komedija umetnika
    1987
  • Russian Artistic Experiment
    1982
  • No one like me
    1981
  • Rock' n'Roller
    1980

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít