Fotografia nie je k dispozícii.

Martin Müller (Česko)

Ako asistent kamery sa podieľal na seriáli z produkcie ČT Znamení koně. Nasledovala práca v zahraničných produkciách na seriáli Borgia alebo filme Mission Impossible 4. Jeho absolventský film z roku 2009 Špatné myšlenky získal ocenenie na noci filmových nádejí. Nakrúca aj videoklipy, reklamy, a propagačné spoty. V roku 2018 potom natočil krátkometrážne sci-fi Svedomie a hororový krátky film Poprvé a naposledy. V roku 2020 natočil svoj prvý celovečerný film Poslouchej.

Filmografia

  • Spolu
    2022
  • Poslouchej
    2019
  • Poprvé a naposled
    2018
  • Svědomí
    2018
  • Špatné myšlenky
    2009

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít