Fotografia nie je k dispozícii.

Lukáš Matejka (Slovensko)

Lukáš Matejka je mladý slovenský "multilaterálny" umelec, narodený v roku 1987 v Považskej Bystrici. V roku 2012 ukončil magisterský stupeň študijného programu Voľné výtvarné umenie na Fakulte výtvarných umení Akadémií umení v Banskej Bystrici. Momentálne pôsobí na fakulte ako interný doktorand. Žije a tvorí v Trenčíne a Banskej Bystrici. Projekty často signuje autorským pseudonymom Akjetam produkt. Venuje sa tvorbe krátkych filmov, interaktívnych inštalácií, maľbe a fotografii. Je tiež: koordinátor projektu Videoart match a členom výtvarnej skupiny video.3d.collabo.

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít