Fotografia nie je k dispozícii.

Jan Gebert (Česko)

Jan Gebert (1981, Praha) je filmový dokumentarista a novinár. Vyštudoval históriu na Karlovej univerzite. Časť štúdia stravil v Španielsku, USA a Mexiku. Ako reportér pôsobil v týždenníku Reflex, neskôr v pozícii redaktora pracoval v Hosporádskych novinách. Jeho dokumentárny debut Hra o kámen (2012) získal zvláštnu cenu poroty na Medzinárodnom festivale dokumentárnych filmov v Jihlave. V roku 2018 na filmovom festivale Berlinale predstavil dokumentárny film o vzostupe nacionalizmu na Slovensku a o fungovaní moci Keď príde vojna.

Filmografia

  • Až přijde válka
    2018
  • Aukce
    2013
  • Hra o kámen
    2012

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít