Fotografia nie je k dispozícii.

Miro Jelok (Slovensko)

Miro Jelok se narodil v roku 1987 vo Zvolene na Slovensku. Študoval scenáristiku a dramaturgiu a neskôr i odbor dokumentárna tvorba na Filmovej a televíznej fakulte Vysokej školy múzických umení v Bratislave. Je redaktorom filmového magazínu Kinečko a producentom v združení „Čenkovej deti“. Jeho film Funeral Feast získal cenu za najlepší scenár na Festivale študentských filmov „Áčko“ v roku 2011. Je najmladším z desiatky filmových režisérov kolektívneho filmu Slovensko 2.0.

Filmografia

  • Skotská čítanka: Don't worry, be scottish
    2014
  • Slovensko 2.0
    2014
  • Politická objednávka alebo Don Quijote videný a stratený
    2012
  • Zasľúbená zem, prosím, vystupovať
    2012
  • Funeral Feast
    2011

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít