Scéna z filmu Pátranie po Ester
Scéna z filmu Pátranie po Ester
Scéna z filmu Pátranie po Ester
Zdielať cez
  • Facebook
  • Twitter

Pátranie po Ester

Réžia
Rok výroby 
2005
Krajina pôvodu
  • Česko
Minutáž
119min 
Zvukové stopy 

Ester Krumbachová – výtvarníčka, scenáristka, režisérka, jedna z najvýraznejších osobností českej nové vlny. Pracovala pre divadlo, písala, ilustrovala. Spolupracovala na filmoch O slavnosti a hostech, Sedmikrásky, Všichni dobří rodáci, Ovoce stromů rajských jíme, Valerie a týden divů, Faunovo velmi pozdní odpoledne a veľa ďalších. Jej poslednou umeleckou aktivitou bola spolupráca na výtvarnej koncepcii debutu Petra Václava Marian. Režisérka Věra Chytilová spovedá tých, ktorí Ester Krumbachovú poznali, spolupracovali s ňou, priatelili sa s ňou a milovali ju. Postupne tak skladá obraz človeka a inšpiratívnej osobnosti. Vydáva sa na pátranie, na konci ktorého by mala byť odpoveď na otázku: Kto bola Ester?

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Detail filmu

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít