Scéna z filmu Trabantom do posledného dychu
Scéna z filmu Trabantom do posledného dychu
Scéna z filmu Trabantom do posledného dychu
Scéna z filmu Trabantom do posledného dychu
Scéna z filmu Trabantom do posledného dychu

Trabantom do posledného dychu

Réžia
Rok výroby 
2016
Krajina pôvodu
  • Česko
  • Slovensko
Minutáž
96min 
Zvukové stopy 

Cestovateľ Dan Přibáň a jeho netradičná posádka na náročnej expedícii, tentokrát naprieč Austráliou cez Východný Timor, Indonéziu, Malajziu a Thajsko. Posádky dvoch žltých Trabantov, poľskej Fiatky, ale aj maluchy, čezety, jawy a dokonca aj dvoch invalidných vozíkov vyrazily na polročnú dobrodružnú výpravu. Testom extrémnych podmienok na ceste neustále prechádzajú okrem zručnosti členov posádky a ich schopnosti opravovať rozpadávajúce sa dopravné prostriedky najmä medziľudské vzťahy a sila priateľstva.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Detail filmu

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít