Scéna z filmu Ve jménu bezpečnosti

Ve jménu bezpečnosti

Réžia
Rok výroby 
2020
Krajina pôvodu
  • Česko
Minutáž
11min 
Zvukové stopy 

Akým spôsobom sa mení správanie spoločnosti v časoch krízy? Koľko sme ochotní obetovať pre svoju bezpečnosť? Do akej miery nás v čase koronavírusu v Čechách a na Slovensku ovládol strach alebo panika? A kde nachádzame vinníkov samotnej existencie krízy? Dokumentárny film sa prostredníctvom troch príbehov pokúša o úvahu o ľudskej malosti, ktorá je ospravedlňovaná záujmom o vydobytie bezpečnosti.

Detail filmu

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít