Scéna z filmu 10/10/10
Scéna z filmu 10/10/10
Scéna z filmu 10/10/10
Zdielať cez
  • Facebook
  • Twitter

10/10/10

Réžia
Rok výroby 
2023
Krajina pôvodu
  • Česko
Minutáž
82min 
Zvukové stopy 

Dokáže amatérsky športovec absolvovať plávanie v ľadovej vode na Faerských ostrovoch alebo prejsť na bicykli jednu z najnáročnejších etáp Tour de France? Vydajte sa s Jakubom na cestu plnú prekážok, vypätých okamihov, náročných príprav, ale aj vtipných momentov. Ako sa celý sprievodný tím vysporiada s náročnou logistikou, ale napríklad aj s preplnenou toaletou v obytnom vozidle? Čo poháňa amatérskeho športovca na dosiahnutie tejto výzvy? Príbeh o ceste nezdolnej vôle, úsilia a túžby dosiahnuť vytýčený cieľ. Dokážeme oveľa viac, než si naša myseľ vie predstaviť. Ak máme odvahu ísť za svojimi najšialenejšími snami.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Detail filmu

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít