Scéna z filmu Podozrivá
Scéna z filmu Podozrivá
Scéna z filmu Podozrivá
Scéna z filmu Podozrivá
Scéna z filmu Podozrivá

Podozrivá

Réžia
Rok výroby 
2022
Krajina pôvodu
  • Južná Kórea
Minutáž
138min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Detektív Hae-joon je privolaný k prípadu úmrtia muža, ktorý sa zabil za nejasných okolností pri páde zo skaly. Tieň podozrenia hneď padá na čerstvú vdovu, krásnu Seo-rae, ktorú táto skutočnosť na prvý pohľad ani len neznepokojí. Zdá sa však, že chladná bola iba k svojmu manželovi, pretože medzi ňou a vyšetrovateľom začína vznikať nečakané citové puto. Nie je ale láska iba zásterkou, ako uniknúť zraku polície? Autor legendárneho Oldboya a Komornej Park Chan-wook sa vracia s mysterióznou detektívnou romancou, ktorá vám zamotá hlavu a rozbúši srdce. Snímka si povesť ďalšieho kórejského fenoménu (po Parazitovi a Hre na oliheň) posilnila získaním Ceny za najlepšiu réžiu na filmovom festivale v Cannes.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Detail filmu

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít