Scéna z filmu Hurá na rozprávky
Scéna z filmu Hurá na rozprávky
Scéna z filmu Hurá na rozprávky
Scéna z filmu Hurá na rozprávky
Scéna z filmu Hurá na rozprávky

Hurá na rozprávky

Pásmo animovaných filmov pre najmenších divákov, ich bystrých súrodencov a zvedavých rodičov.

Hurá na pohádky je pásmo animovaných filmov pre najmenších divákov a ich bystrých súrodencov a zvedavých rodičov. Pásmom vás prevedú dvaja zábavní a večne hladní najlepší medvedí kamaráti: veľký Medveď a drobček Medvedík, známi z večerníčkového seriálu Mlsné medvědí příběhy. Tí sa v pásme objavia v epizódach Mňamózní svačinka, Hurá na borůvky a Pozdrav od strýčka, kde sa vďaka svojim bláznivým nápadom dostávajú z jednej šlamastiky do druhej. Jedna z autoriek medvedích dobrodružstiev, Kateřina Karhánková, je podpísaná aj pod ďalším krátkym príbehom Plody mraků o šibalských chlpáčoch, ktorí sa prvýkrát odvážia vstúpiť do neznáma. Slovensko reprezentuje epizóda zo seriálu Websterovci, v ktorom zvedavá pavúčia hrdinka Lily ide prvýkrát do školských lavíc.

Pásmo prináša oceňované filmy, ktoré zažiarili na veľkých domácich i európskych festivaloch a patrí k tomu najlepšiemu, čo v súčasnej česko - slovenskej tvorbe vzniklo. Dobrodružné príbehy našich hrdinov vás určite pobavia a všeličo naučia, takže hurá na rozprávky!

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Réžia
Rok výroby
2019
Krajina pôvodu
  • Česko
Minutáž
44min 
Zvukové stopy 

Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách v junior programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít