Štyri živly

Kultové stretnutie cinefilov v Banskej Štavnici sa blíži! Letný filmový festival 4 živly sa tento rok inšpiruje aktuálnou témou PRAVDA A LOŽ. Tradične rozmanitý program si môžete užiť už teraz v našom špeciáli, ktorý prináša silné tituly minulých ročníkov.

Letný filmový festival 4 živly je jedinečnou akciou, ktorá už roky priťahuje svojou uvoľnenou atmosférou, pestrou dramaturgiou a nezabudnuteľnými sprievodnými akciami rady divákov do charizmatických ulíc Banskej Štiavnice. V našom filmovom výbere vám prinášam ochutnávku filmovej kvality, ktorá 4 živly už roky charakterizuje. Ruská snímka Dlhaňa Kantemira Balagova je ovenčená vavrínom z Cannes a zachytáva Leningrad 1945 očami dvoch mladých žien. Zo slovenských mladých talentov môžete vidieť debut Juraja Šlauku Punk je hned!, autenticky podaný nehercami. 4 živly nikdy nezabúdajú na deti a Maškrtné medvedie príbehy Kateřiny Karhánkovej a Alexandry Májovej presne vedia, čo malého diváka rozosmeje.

23.ročník Letného filmového festivalu 4 živly sa v Banskej Štiavnici uskutoční v dňoch 4. – 8. augusta 2021. Okrem kvalitných filmov prinesie aj diskusie, prednášky, hudobný program či samostatnú sekciu venovanú rodinám s deťmi – Detské 4 živly.

Vybrané filmy

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít