Serial Killer 2021: Belgické seriály

Exkluzívne seriálové premiéry z práve prebiehajúceho festivalu Serial Killer. Sledujte seriály z Belgicka zdarma do nedele 3.10.2021. Mysteriózne thrillery o organizovanom zločine, ale i bláznivé komédie so svojráznymi postavami. To všetko ponúka programová sekcia Fokus: Belgicko, ktorá predstavuje prierez výraznou belgickou televíznou tvorbou.

„Belgickí tvorcovia majú jedinečnú schopnosť neobvykle kombinovať filmové žánre. Ich thrillery môžu byť prekvapivo vtipné, bezútešné a zároveň tak trochu fantasy. Naopak komédie môžu byť emotívne, nebezpečné až srdcervúce. Aj preto sú ich seriálové tituly tak jedinečné a príťažlivé," hovorí o tohtoročnom výbere Walter Iuzzolino, kreatívny riaditeľ pre medzinárodnú tvorbu britskej stanice Channel 4.

Festival Serial Killer je prehliadka najnovšej seriálovej tvorby, ktorá ešte len čaká na premiérové uvedenie. Z tohto dôvodu uvádza ako ochutnávku vždy prvé dve epizódy každého seriálu.

Festival Serial Killer sa koná s finančnou podporou mesta Brno. Generálnym mediálnym partnerom festivalu je Česká televize.

V spolupráci s

  • serial_killer_2021_brno
  • serial_killer_2021_ceska_televize
  • serial_killer_2021_ministerstvo_kultury
  • serial_killer_2021_jihomoravskykraj
  • serial_killer_2021_statni_fond_kinematografie
  • serial_killer_2021_britske_velvyslanectvi
  • serial_killer_2021_komercni_banka

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít