Objavte populárno-vedecké filmy

Medzinárodný festival Academia Film Olomouc je udalosť, ktorú možno prirovnať k filmovému TEDexu. Je epicentrom pretínania vedy, progresívnych myšlienok a filmu. Prehrajte si výber populárno-vedeckých filmov, ktoré mali možnosť vidieť diváci v aktuálnom ročníku.

Od roku 1966 sa z uzavretej akcie pre pár vyvolených akademikov na Univerzite Palackého v Olomouci stal jeden z najväčších vzdelávacích filmových festivalov v Európe - Academia Film Olomouc. Máme radosť, že vám tento rok môžeme hneď po skončení festivalu ponúknuť výber toho najlepšieho, čo sa na v kinách odohralo. Ide o jedinečnú filmovú udalosť, ktorá hostila vedkyne a vedcov ako je evolučný biológ Richard Dawkins, vizionár robotiky Hiroshi Ishiguro, alebo filozofka AI Susan Schneider.

Vybrané filmy môžete vidieť ZDARMA:

Shaba

Keď hviezdy hasnú

Jazero na dne sveta

Pod hladinou mora

Sedavci

Dlho neváhajte, prehliadka trvá len do 15. mája.

V spolupráci s

  • AFO 2022 - logo

Vybrané filmy

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít