Zlín Film Fest: TEEN

Teenageri sa na niečo, čo má viac ako 10 sekúnd, predsa nepozerajú! Napriek tomu však trojici diel zo sekcie TOP TEEN TEN Zlín Film Festu veríme, a navyše dúfame že zaujme nielen dospievajúce publikum. Vydajte sa s nami do sveta dnešných tínedžerov a možno sa sami budete čudovať… Poponáhľajte sa, filmy sú dostupné len do 15. júna.

Šestnásťročný Dávid má peknú priateľku a rodičia mu vytvárajú pohodlné finančné zázemie. Presťahovali sa a on má nastúpiť do nového hokejového tímu Vlkov a zabojovať o miesto brankárskej jednotky. Lenže Smečka Vlkov je pevne zomknutý kolektív a nováčik to má ťažké.

Britský thriller Spoločenská samovražda, natočený na motívy Rómea a Júlie, rozpráva o ničivom dopade jednej správy na internete. Po tom, čo je za vraždu dvoch tínedžerov zatknutý vydesený chlapec, musí presvedčiť políciu o svojej nevine, a tak zachrániť svojho najlepšieho kamaráta.

A do tretice si nenechajte ujsť írske Rande na oko. Stredoškolák Eddie sa snaží presvedčiť spolužiakov aj seba, že sa mu páčia dievčatá. Podobný problém má aj jeho spolužiačka Amber. A tak vymyslia geniálny plán, budú predstierať, že chodia spolu!

Filmy sú dostupné iba do 15. júna.

V spolupráci s

  • ZlinFF

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít