Medzinárodný filmový festival Cinematik je predo dvermi a už čoskoro priláka do Piešťan stovky divákov. Pri tejto prílžitosti sme si pre vás pripravili dramaturgickú ochutnávku v podobe výberu filmov z minulého ročníka.

Osemnásty ročník medzinárodného filmového festivalu Cinematik sa v Piešťanoch koná od 12. do 17. septembra a prinesie takmer sto celovečerných a krátkometrážnych filmov, medzi ktorými nebudú chýbať novinky z domácej scény ani atraktívne snímky z festivalov ako Cannes, Sundance, Berlinale, Benátky či Locarno. Diváci sa môžu tešiť na slovenské predpremiéry či súťažnú sekciu celovečerných slovenských dokumentárnych filmov Cinematik.doc. Akreditáciu si môžete zakúpiť vopred a ak stále váhate, veríme že vás presvedčí náš výber minuloročných titulov, ktorý hovorí o dobrom vkuse dramaturgov Cinematiku.

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít