Prežiť!

Survival a adventure drámy skúmajú ľudskú vôľu k životu a popritom nás inšpirujú k zamysleniu sa nad širšími aspektmi ľudskosti a osobných hodnôt. Náš špeciál prináša drámy z rôznych kútov sveta: preneste sa s nami na púšť, more, do džungle, ľadových pustatín polárnych oblastí či na hrebene hôr, do stroskotaných lietadiel alebo jadrovej ponorky. Vydajte sa na cesty cez príbehy rozprávajúce o túžbe prežiť a nevzdať sa!

Nenechajte si ujsť snímku inšpirovanú skutočnou katastrofou v réžii oscarového Thomasa Vinterberga Kursk alebo minimalistický thriller uvedený na festivale v Cannes Arctic: Ľadové peklo s hviezdnym Madsom Mikkelsenom v hlavnej úlohe. V našom výbere nechýba ani nórska komédia s hrdinom prežívajúcim krízu stredného veku Proti prírode. Až máte radi napätie, pozrite si aj úspešný kinofilm z tohtoročnej jari s Markom Wahlbergom v polohe ultra trailového bežca - Nezlomní.

Prežite s nami z bezpečia svojho domova dobrodružstvá, pri ktorých ide často o život...

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít