Medzinárodný filmový festival Cinematik je predo dvermi a už čoskoro priláka do Piešťan stovky divákov. Pri tejto prílžitosti sme si pre vás pripravili dramaturgickú ochutnávku v podobe výberu filmov z minulého ročníka.

19.ročník medzinárodného filmového festivalu Cinematik sa v Piešťanoch koná od 10. do 15. septembra a prinesie takmer sto celovečerných a krátkometrážnych filmov, medzi ktorými nebudú chýbať novinky z domácej scény ani atraktívne snímky z festivalov v Benátkach, Cannes, Berlíne, či Locarne. Filmoví fanúšikovia sa môžu tešiť na hlavnú súťaž nových európskych filmov pod názvom Meeting Point Europe, slovenské predpremiéry či súťažnú sekciu celovečerných slovenských dokumentárnych filmov Cinematik.doc, polnočný program sekcie Za hranicou kultu a ďalší atraktívny program. Akreditáciu si môžete zakúpiť vopred a ak stále váhate, veríme že vás presvedčí náš výber minuloročných titulov, ktorý hovorí o dobrom vkuse dramaturgov Cinematiku.

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít