Fotografia nie je k dispozícii.

Marek Kuboš (Slovensko)

Marek Kuboš (1970) vyštudoval dokumentárnu tvorbu na VŠMU v Bratislave, býva radený do takzvanej Generácie 90, skupiny výnimočných tvorcov, ktorí prešli školou v 90. rokoch, ako sú Jaroslav Vojtek, Peter Kerekes, Robert Kirchhoff či Marko Škop. Do povedomia širšej verejnosti vstúpil hanákovským dokumentom Cesta fotografa (1993), nasledovali filmy Žel. st. 2. tr. Kraľovany (1998) či Hlas 98 (1999) a Taká malá propaganda (2001). Po sedemnásťročnej pauze nakrútil kritikou i divácky oceňovaný celovečerný autorský dokument Posledný autoportrét.

Filmografia

  • Posledný autoportrét
    2018
  • Taká malá propaganda
    2001
  • Hlas 98
    1999
  • Žel. st. 2. tr. Kraľovany
    1998
  • Cesta fotografa
    1993

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít