Fotografia nie je k dispozícii.

Dorota Vlnová

Absolventka štúdia dokumentárnej tvorby na Filmovej a televíznej fakulte VŠMU. Pôsobila vo videosekcii denníka SME a rada spolupracuje aj s tretím sektorom. Počas štúdia natočila film o básnikovi Ivanovi Štrpkovi Jasné miesta (2018), krátky film zo série Rumunská čítanka pre ČT, či diel o architektovi Ferdinandovi Milučkom zo série IKONY (získala zaň Cenu IGRIC pre mladého tvorcu). Pre RTVS vytvorila aj niekoľko rozhlasových fíčerov, krátky film zo série Budujeme Slovensko II (Srdečné pozdravy z kúpeľov Sobrance), či film Po nás potopa (2022). Momentálne pracuje na viacerých projektoch vo fáze vývoja.

Filmografia

  • Budujeme Slovensko II: Srdečné pozdravy z kúpeľov Sobrance
    2022
  • Po nás potopa
    2022
  • Si aj to čo si pamätáš
    2021
  • IKONY: Ferdinand Milučký
    2020
  • Jasné miesta
    2018

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít