Scéna z filmu V sieti / 15+
Scéna z filmu V sieti / 15+
Scéna z filmu V sieti / 15+
Scéna z filmu V sieti / 15+
Scéna z filmu V sieti / 15+

V sieti / 15+

Réžia
Rok výroby 
2019
Krajina pôvodu
  • Česko
  • Slovensko
Minutáž
101min 
Zvukové stopy 

Tento film nie je vhodný pre divákov mladších ako 15 rokov.

3 herečky, 3 izby, 10 dní a 2458 potenciálnych sexuálnych predátorov. Experiment, ktorý naliehavým spôsobom otvára tabuizovanú tému zneužívania detí na internete. Tri dospelé herečky s detskými črtami dostávajú za úlohu, prostredníctvom falošných profilov na sociálnych sieťach predstierať, že majú dvanásť rokov. Vo verných kópiách detských izieb, postavených vo filmových ateliéroch, chatujú a skypujú s mužmi všetkých vekových kategórií, ktorí ich na internete vyhľadali a oslovili. Veľká väčšina z týchto mužov požaduje sex prostredníctvom videohovoru, posiela fotografie svojich prirodzení, odkazy na porno, alebo sa dievčatá pokúšajú vydierať.
Dokumentárny film Barbory Chalupovej a Víta Klusáka hovorí o strhujúcej dráme troch hrdiniek alias „dvanásťročných dievčat“ od castingu až po osobné stretnutia, kedy sa s predátormi vidia tvárou v tvár pod dohľadom ochranky a šiestich skrytých kamier. Taktiky predátorov sa tak obracajú proti svojim strojcom a z lovcov sa stávajú lovení.

Pre divákov od 12 rokov je určená špeciálna verzia filmu V sieti: Za školou, ktorá je zatiaľ uvádzaná primárne pre kiná a školské projekcie. Pozrite sa tiež na samostatnú osvetovú preventívnu [stránku] (https://www.vsitifilm.cz/) k filmu s edukačnými materiálmi a videami pre mladých divákov, ich rodičov alebo učiteľov.

Film bohužiaľ nie je k dispozícii :(

Je nám ľúto, ale tento film nie je vo Vašej krajine k dispozícií.

Detail filmu

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít